در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد: همایش علمی طراحی احتمالاتی سیستم ها در نرم افزار ANSYS

کد خبر: 664 تاریخ انتشار: 1398/10/2
همزمان با هفته پژوهش همایش طراحی احتمالاتی سیستم ها در نرم افزار ANSYS با سخنرانی دکتر مجید پورامینیان عضو هیات علمی و مدیر گروه رشته عمران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، این سخنرانی ضمن معرفی و بررسی قابلیت های جعبه ابزار PDS چند پروژه  مختلف که حاصل تحقیقات پایان نامه دانشجویان کارشناسی تحت راهنمایی دکتر مجید پورامینیان، در چهار بخش معرفی سیستم ها و درخت شکست، منشا عدم قطعیت ها، مبانی اجزای محدود و معرفی نرم افزار انسیس برگزار گردید که مورد  استقبال دانشجویان رشته های فنی و مهندسی داخل و خارج از واحد رامسر  قرار گرفت.

برچسب‌ها : دکتر مجید پورامینیان - طراحی احتمالاتی سیستم ها - هفته پژوهش

آمار بازدید       امروز: 1436    ديروز: 1762    اين ماه: 10509    تاکنون : 1632602