برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد ریاضیات عالی پیشرفته در مهندسی عمران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 662 تاریخ انتشار: 1398/10/1
به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی کاربرد ریاضیات عالی پیشرفته در مهندسی عمران با نرم افزار Matlab در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با تدریس دکتر سمیه پوربخشیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ، دکتر سمیه پوربخشیان مدرس این کارگاه به دو موضوع مهم و کابردی آنالیز فوریه و معادلات با مشتقات جزئی(PDE) پرداخته و سپس در ادامه با استفاده از زبان برنامه نویسی متلب، نحوه کاربرد سری فوریه و معادلات با مشتقات جزئی را در مسائل کاربردی مربوط به دروسی از جمله دینامیک سازه، اجزای محدود و ...را به شرکت کنندگان آموزش دادند. همچنین پدیده پیش بینی سیلاب در یک رودخانه واقعی را با استفاده از سری فوریه با نرم افزار Matlab  برای دانشجویان بیان نمودند.

برچسب‌ها : Matlab - سمیه پوربخشیان - هفته پژوهش - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 1428    ديروز: 1762    اين ماه: 10501    تاکنون : 1632594