دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با نقش پست مدرنیسم در هنرهای دیداری

کد خبر: 661 تاریخ انتشار: 1398/10/1
همزمان با هفته پژوهش همایش بررسی نقش پست مدرنیسم در هنرهای دیداری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با سخنرانی دکتر مسعود محمدزاده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دکتر مسعود محمدزاده در همایش بررسی نقش پست مدرنیسم در هنرهای دیداری ابتدا به تبیین فلسفه پست مدرنیسم و مولفه های آن پرداخته و عوامل موثر و نقش پارادایم پساساختارگرایی را در شکل گیری آثار هنری معاصر بیان نمود.

محمدزاده در ادامه گفت:جهان پست مدرنی که متاثر از دیدگاه های لیوتار، فوکو، هایدگر و مرلوپونتی و ... است فرم و محتوی در هنر را دچار دگردیسی نموده است.

این مدرس دانشگاه در پایان ضمن اشاره به نقش پست مدرنیسم درهنرهای دیداری نظیر سینما، گرافیک، دیزاین و هنرهای زیبا ، فرآیند معناسازی در این هنرها و ارتباطش با مخاطب را بطور کامل برای شرکت کنندگان بیان نمود.

برچسب‌ها : پست مدرنیسم - دکتر مسعود محمدزاده - هفته پژوهش - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 1454    ديروز: 1762    اين ماه: 10527    تاکنون : 1632620