برگزاری همایش یافته های پژوهشی نوین دنیا در واحد رامسر

کد خبر: 653 تاریخ انتشار: 1398/9/26
همزمان با هفته پژوهش همایش بحث و بررسی یافته های پژوهشی نوین دنیا در رشته مهندسی پزشکی با سخنرانی دکترعلی وظیفه دوست صالح در سالن سینما دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دکتر علی وظیفه دوست هدف از برگزاری این همایش را ايجاد اشتياق، ميل به تفكر بيشتر و تبديل ايده به واقعيت دانست و تصریح کرد: ما در زندگي دو راه بيشتر نخواهيم داشت يا روياهاي خود را عملي كنيم و يا با استخدام در جایی کمک کنیم تا روياهاي شخص ديگري عملي شود.

وی در ادامه  در خصوص نمونه های مختلفی از اختراعات مانند دست مصنوعي فرمان پدير از مغز، اروتز مخصوص بيماران پاراپلژي براي راه رفتن آسان، پيراهن مخصوص ناشنوايان براي شنيدن موسيقي، ام آر آي پرتابل براي عكس برداري از مغز بيماران مراقبت هاي ويژه ، نانو ربات هاي از بين برنده بافت هاي سرطاني و همچنين دستگاه هاي ساخته شده و در حال ساخت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر مانند واكر هوشمند ، پد مخصوص جلوگيري از زخم بستر، دستگاه دفع ادرار بانوان داراي بي اختياري ادرار نکاتی را برای شرکت کنندگان بیان نمود.

برچسب‌ها : دکتر علی وظیفه دوست - مهندسی پزشکی - هفته پژوهش - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 545    ديروز: 1917    اين ماه: 13858    تاکنون : 2147685