فرمانده سپاه رامسر در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر عنوان کرد: باید به جوانان و دانشگاه اعتماد کرد.

کد خبر: 644 تاریخ انتشار: 1398/9/11
سرهنگ محمدرضا خمسیه در دیدار با دکتر علیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و اعضای هیأت رئیسه این واحد دانشگاهی عنوان کرد: با توجه به روحیه و پویایی که در جوانان وجود دارد باید به جوانان و دانشگاه اعتماد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دکتر علیرضا یکرنگی در این دیدار گفت: رسالت دانشگاه در کنار تولید علم، فن آوری و ارتقاء سطح علمی و فرهنگی افراد آن جامعه ، مهارت‌آموزی دانشجویان در جهت ایجاد اشتغال برای دوران بعد از فارغ‌التحصیلی است.

وی افزود: با توجه به جایگاهی که بسیج دارد معتقدیم بسیج و بسیجی بودن، یک فرهنگ و مسئولیتی است که باید تلاش کنیم آن را به‌خوبی به اجرا درآوریم.

رئیس دانشگاه آزاد رامسر اضافه کرد: امیدواریم در آینده با همکاری سپاه پاسداران شهرستان رامسر و راه اندازی هسته های مرکز رشد واحدهای فناور دردانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و همچنین بهره گیری از پتانسیل استادان این واحد دانشگاهی، به هدف های بلند علمی،فرهنگی و پژوهشی دانشگاه و شهرستان دست یابیم و با همکاری بسیج دانشجویی برنامه های علمی و فرهنگی تاثیر گذاری در سطح دانشگاه و شهرستان اجرا کنیم.

یکرنگی در پایان گفت: دانشگاه رامسر با تمام توان در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران و تبیین گام دوم انقلاب از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد و با کمال میل آماده همکاری با بسیج و سپاه پاسداران بوده است.

سرهنگ محمدرضا خمسیه با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوشادوش هم برای ارتقای حوزه‌های علمی، امنیتی و خدمت‌رسانی به مردم قدم بردارند گفت: دانشگاه، اساتید و دانشجویان از ارکان اصلی ارتقاء سطح فرهنگ جامعه هستند و ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه، حمایت از نخبگان، تحقیقات و پژوهش های کاربردی و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان از اهداف اصلی ما در این همکاری مشترک خواهد بود.

وی با یادآوری تعبیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه کار بدون علم کم اثر است خاطرنشان کرد: حل مشکلات جامعه بدون داشتن علم کافی، امکانپذیر نیست حتماً باید در کنار کارعملیاتی و جهادی علم آن کار هم وجود داشته باشد تا بتواند سبب رشد و تعالی کشور در ابعاد مختلف شود و در مقابل آن علم بدون کار هم بی اثر خواهد بود.

فرمانده سپاه رامسر تشریح کرد: امیدوارم در همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی و سپاه شهرستان بتوانیم در رفع  مشکلات و معضلات این شهرستان در حوزه مختلف گردشگری، بازیافت زباله، صنایع بسته بندی و به خصوص در حوزه کشاورزی گام های موثری  برداشته و این همکاری مشترک بتواند در حمایت از طرح‌های دانشجویان مرکز رشد واحدهای فناور اثرگذار باشد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر علیرضا یکرنگی - دیدار با فرمانده سپاه - سرهنگ خمسیه - مرکز رشد - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 1003    ديروز: 1219    اين ماه: 22833    تاکنون : 1547557