دوره آموزش "پرواز پهپادهای فتوگرامتری" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد

کد خبر: 643 تاریخ انتشار: 1398/9/9
دوره آموزشی با عنوان پرواز پهپادهای فتوگرامتری توسط رسانه آپسیس و به همت دکتر مریم نیک فر و گروه نقشه برداری، در دو بخش تئوری و عملی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

دوره آموزشی با عنوان  پرواز پهپادهای فتوگرامتری توسط رسانه آپسیس و به همت دکتر مریم نیک فر و گروه نقشه برداری، در دو بخش تئوری و عملی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، رسانه آپسیس توسط گروهی از فارغ­ التحصیلان رشته نقشه­ برداری دانشگاه تهران با هدف ارائه محتوای ارزشمند و کاربردی مباحث ژئوماتیک در شهریور سال ۱۳۹۴ با حمایت شرکت بازرگانی امیر ایجاد شد.

مهندس حمید غیور ، کارشناس ارشد ژئودزی از دانشگاه تهران در این کارگاه در خصوص معرفی سامانه پهپاد فتوگرامتری وکاربردهای منحصر به فرد آن، بیان جایگاه این سیستم در علم مهندسی نقشه برداری، اصول نقشه‌برداری به روش فتوگرامتری با پهپاد، مقایسه انواع پهپادها از نظر فتوگرامتری و ... نکاتی را برای شرکت کنندگان ارائه نمود.

در ادامه مهندس محمد میرزاعلی کارشناس ارشد ژئودزی دانشگاه تهران به بیان نکاتی در خصوص نحوه کار با گیرنده های ماهواره ای و برداشت نقاط کنترل زمینی پرداخت .

در بخش عملی این دوره آموزشی، شرکت کنندگان با حضور در محوطه دانشگاه با نحوه پرواز پهپادها ، تکنیک های تصویربرداری هوایی، نکات ضروری عکاسی هوایی، انواع اجزا اصلی پهپادها و کارکردهای آن و روش های انتخاب پهپاد مناسب از نزدیک آشنا شدند.

برچسب‌ها : پرواز پهپاد - فتوگرامتری - نقشه برداری - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 967    ديروز: 1219    اين ماه: 22797    تاکنون : 1547521