حجت الاسلام ترابی نسب : شناخت لازمه ازدواج است ولی علت تامه نیست

کد خبر: 641 تاریخ انتشار: 1398/9/3
به مناسبت هفته بسیج همایش شیوه های صحیح انتخاب همسر در ازدواج دانشجویی «خدا یکی ، محبت یکی، یار یکی» با حضور حجت‌الاسلام ترابی نسب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، همایش شیوه های صحیح انتخاب همسر در ازدواج دانشجویی با عنوان «خدا یکی، محبت یکی و یار یکی » صبح امروز به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رامسر و بسیج دانشجویی شهرستان رامسر در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

حجت الاسلام ترابی نسب سخنران این همایش در ابتدا ضمن بیان نکاتی در خصوص ارتباط و شناخت جوانان گفت: مهمترین نکته در مورد ارتباط این است که که انسان انگیزه برای برقراری ارتباط داشته باشد. ارتباط براساس نیازها شکل می گیرد.

انگیسه در ادامه افزود: ارتباط دو نوع است عقلایی و و غیر عقلایی و مهمترین چیزی که سبب بقای ارتباط می شود صداقت می باشد.

وی عدم اعتماد طرفین و نداشتن احترام لازم را از مهمترین آسیب های ارتباط قبل از ازدواج در دوران دانشجویی دانست و در ادامه گفت: وقتی ارتباط قبل از ازدواج شکل می گیرد وابستگی بجای دلبستگی در طرفین ایجاد می شود. حال اگر احساس در کنار تعقل قرار گیرد آن ازدواج نتیجه خوبی خواهد داشت.

ترابی نسب وارد آمدن لطمه شدید، ضربه عاطفی، عدم تمایل به ازدواج، نگاه منفی به جنس مخالف، مقایسه و عدم بیان حقیقت را به عنوان آثار منفی عدم شکل گیری ازدواج در ارتباط دوران دانشجویی نام برد.

برچسب‌ها : حجت الاسلام ترابی نسب - هفته بسیج - همایش ازدواج - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 960    ديروز: 1219    اين ماه: 22790    تاکنون : 1547514