تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد آغاز شد

کد خبر: 640 تاریخ انتشار: 1398/9/2
تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش  ثبت نام تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ناپیوسته از امروز پنج شنبه ۳۰ آبان ماه آغاز و تا روز دوشنبه ۳۰ دی ماه ادامه دارد، متقاضیان پذیرش در این مقطع می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به آدرس  www.azmoon.net   نسبت به دریافت دفترچه حاوی رشته/ محل‌ها اقدام کنند و مطابق تقویم زمانی اعلام شده جهت تکمیل فرآیند ثبت نام  به واحدهای دانشگاهی مورد نظر خود مراجعه نمایند.

شایان ذکر است متقاضیان دوره کارشناسی ناپیوسته بـا دارا بـودن مـدرک کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) و کاردانی دانشـگاه جـامع علمـی کاربردی می‌توانند در دوره کارشناسـی ناپیوسـته ثبت نام نمایند.

تکمیل ظرفیت نیمسال دوم مقطع کاردانی ناپیوسته

همچنین دفترچه حاوی رشته/محل‌های مرحله تکمیل ظرفیت نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ مقطع کاردانی پیوسته منتشر شد، متقاضیان پذیرش در این مقطع می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.net نسبت به دریافت دفترچه حاوی رشته/ محل‌ها اقدام نمایند. علاقه‌مندان می‌توانند مطابق تقویم زمانی اعلام شده از روز شنبه ۲ آذر ماه لغایت روز دوشنبه ۳۰ دی ماه برای طی مراحل ثبت نام به واحدهای دانشگاهی مورد نظر خود مراجعه نمایند.

برچسب‌ها : تکمیل ظرفیت - کاردانی - کارشناسی ناپیوسته

آمار بازدید       امروز: 985    ديروز: 1219    اين ماه: 22815    تاکنون : 1547539