امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان رامسر

کد خبر: 639 تاریخ انتشار: 1398/8/22
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان تفاهم‌نامه همکاری فرهنگی، هنری ، علمی و پژوهشی امضا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، تفاهم‌نامه همکاری در زمینه های فرهنگی، هنری، علمی و پژوهشی  بین دانشگاه آزاد اسلامی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی  شهرستان رامسر با حضور دکتر علیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه و عبدالرضا رشیدی رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی رامسر امضا شد.

تعاملات و همکاری دوجانبه در زمینه استعدادیابی، فراهم سازی زمینه مناسب برای حضور دانشجویان در عرصه های مختلف فرهنگی و هنری، همکاری مشترک در اجرای پروژه های رسانه ای و تحقیقاتی، تقویت و برگزاری مشترک کرسی های نقد و نظریه پردازی، پشتیبانی فنی و مشاوره ای از اقدامات فرهنگی و هنری دانشجویان ، برگزاری همایش ها و نشست های مشترک علمی ، برگزاری دوره های آموزشی و کارگاهی تخصصی و... ازجمله اهدافی است که در این تفاهم نامه ذکر شده است.

برچسب‌ها : اداراه ارشاد اسلامی - تفاهم نامه - دانشگاه آزاد اسلامی - شهرستان رامسر - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 973    ديروز: 1219    اين ماه: 22803    تاکنون : 1547527