دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رامسر با امام جمعه شهرستان رامسر

کد خبر: 638 تاریخ انتشار: 1398/8/21
رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و رئیسه این واحد با امام‌جمعه شهرستان رامسر دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دکتر علیرضا یکرنگی در دیدار با حجت الاسلام تقی پور امام جمعه شهرستان رامسر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر آماده هرنوع همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی در این شهرستان می باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در ادامه ضمن تاکید بر نقش تأثیر گذار روحانیت در جامعه افزود: با توجه به وضع موجود، سرعت بخشیدن به فعالیتهای فرهنگی نیاز به استفاده از انرژی جوانان دارد سعی می کنیم در این راستا از جامعه روحانیت بیشتر بهره مند شده و آنرا به دانشجویان انتقال دهیم تا بتوانیم در آینده در سطح شهرستان تاثیر گذار باشیم.

امام جمعه شهرستان رامسر دراين ديدار خواستار تعامل بيشتر با اساتيد دانشگاه آزاد اسلامـي شد و گفت: اساتيد دانشگاه در ساختار فكري دانشجويـان نقش اثرگذار و كليدي دارند بنابراين بايد با اين قشرهفكري بيشتري از سوي مسوولان انجام شود.

حجت الاسلام تقی پور افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در جوامع شهری، نقش بسزایی در توسعه علمی و پژوهشی به ویژه مسائل فرهنگی دارد. برگزاری جلسات پرسش و پاسخ با دانشجویان و استادان و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه می تواند زمینه ساز همکاری بیشتر گردد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دیدار با امام جمعه - رئیس دانشگاه - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 1012    ديروز: 1219    اين ماه: 22842    تاکنون : 1547566