استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی رامسر

کد خبر: 637 تاریخ انتشار: 1398/8/20
آیین استقبال و برنامه توجیهی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با حضور مسئولان دانشگاه، مدیران گروه‌های آموزشی و دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر علیرضا یکرنگی در جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید مقارن شدن این مراسم را با ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و هفته وحدت را منشأ رحمت و برکت واسعه خداوند در ادامه تحصیل دانشجویان دانست و تصریح کرد: ادامه تحصیل برای دانشجویان یک فرصت و شروع فصل جدیدی از زندگی است که اگر این مسیر بر پایه علم و دانش استوار باشد، مطمئن باشید در راه رسیدن به اهداف خود پیروز و سربلند خواهید شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در ادامه گفت: زیرساخت های مناسبی برای دانشجویان در این واحد فراهم شده تا دانشجویان از رضایت مندی خوبی برای تحصیل برخوردار باشند

وی افزود: باشگاه پژوهشگران جوان ، انجمن های علمی و مرکز رشد واحدهای فناور در این واحد دانشگاهی فعال بوده و دانشجویان می توانند با عضویت در آنها ، در دوره های مختلف برای آشنایی با هنرهای مختلف و شکوفایی استعدادهای فرهنگی و علمی خود شرکت کنند دانشجویان صاحب ایده می توانند به عنوان هسته های فناور در مرکز رشد مستقر شده و با حمایت های دانشگاه و بهره گیری از امکانات و تجهیزات مرکز رشد ایده های خود را تجاری سازی نمایند.

سرهنگ قیصری فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رامسر در آیین استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه به عنوان یک مجموعه علمی و تخصصی نقش مهمی در شکل گیری شخصیتی جوانان دارد و می‌تواند بیش از سایر ارگان ها در زمینه های مختلف به خصوص در ارتقای امنیت به دستگاه‌های اجرایی کمک کند هر چند شهرستان رامسر با توجه به موقعیت توریستی که دارد یکی از شهرهای  آرام و امن در کل کشور به شمار می رود.

فرمانده انتظامی رامسر از آمادگی برای همکاری با دانشگاه و دانشجویان خبر داد و گفت: نیروی انتظامی همواره در کنار مردم بویژه نسل جوان و دانشگاهی است.

در ادامه سکری نماینده بهداشت و درمان شهرستان رامسر نکاتی در خصوص کنترل، ارزیابی، و ارائه راهکارهای مناسب برای افزایش سطح بهداشت در مکان‌های عمومی، غذاخوری‌ها، خوابگاه‌ها، بوفه‌ها را به دانشجویان گوشزد نمود .

هم‌زمان با برگزاری این جلسه، بسیج دانشجویی دانشگاه و کانون‌های فرهنگی و هنری نیز اقدام به عضوگیری از دانشجویان ورودی جدید و ارائه گزارش فعالیت‌های خود در سال گذشته پرداختند. یک بسته آموزشی فرهنگی هم شامل چارت‌درسی، معرفی دانشگاه و برنامه‌‌های فرهنگی،  منشور اخلاقی دانشجویان و بسته فرهنگی بسیج دانشجویی بین دانشجویان شرکت‌کننده در این مراسم توزیع شد.

برچسب‌ها : جلسه توجیهی - دانشجویان - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 971    ديروز: 1219    اين ماه: 22801    تاکنون : 1547525