سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری معرفی شد

کد خبر: 636 تاریخ انتشار: 1398/8/19
سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری با حضور بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، ظهر امروز در آیین تکریم رئیس سابق و معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری، حسین کرمانیان به‌عنوان سرپرست جدید این دانشگاه معرفی و از تلاش‌های حسین منصوریان‌سرخگریه قدردانی شد.

سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری در این مراسم با ارائه گزارشی از عملکرد ۱۵ ماه مدیریت خود گفت: «نفس کشیدن در دانشگاه آزاد اسلامی عبادت بوده؛ چون منتسب به رهبری و یک ارزش است.»

حسین منصوریان‌سرخگریه افزود: «آینده دانشگاه آزاد اسلامی درخشان است و پله‌های ترقی را روز به روز طی می‌کند و پیشرفت و تعالی آن بر کسی پوشیده نیست.»

وی با بیان اینکه اخلاق‌مداری یکی از اولویت‌های کاری دانشگاه آزاد اسلامی است، عنوان کرد: «خدا را شاکرم که توفیق خدمت داد، همه ما معلم هستیم و در این مدت کوتاه توانستیم عزت دانشگاه آزاد اسلامی مازندران را حفظ کنیم.»

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری نیز اظهار کرد: «همه وظیفه داریم به سمت کیفیت حرکت کرده و باید مدیریت درآمد داشته باشیم. سعی کنیم درآمدهای غیرشهریه‌ای را افزایش داده و بر اساس نیازهای بخش خصوصی به جلو حرکت کنیم.»

حسین کرمانیان تصریح کرد: «تقویت بنیه علمی و فرهنگی مهم‌ترین دغدغه کاری ماست و باید به کمک استادان و کارکنان خدوم در راستای رفاه دانشجویان تلاش کنیم.»

وی تأکید کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی یادگار حضرت امام خمینی(ره) و مهم‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی است.»

برچسب‌ها : استان مازندران - تکریم - حسین کرمانیان - دانشگاه آزاد اسلامی - معارفه

آمار بازدید       امروز: 992    ديروز: 1219    اين ماه: 22822    تاکنون : 1547546