انتصاب رئیس مرکز رشد واحدهای فناور واحد رامسر

کد خبر: 634 تاریخ انتشار: 1398/8/14
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ، در حکمی رئیس مرکز رشد واحدهای فناور این واحد دانشگاهی را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با حکم دکتر علیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دکتر ایمان صدری نژاد استادیار و عضو هیأت علمی گروه عمران واحد رامسر ،به مدت یکسال  به عنوان رئیس مرکز رشد واحدهای فناور این واحد منصوب شد.

دکتر یکرنگی همچنین از زحمات و تلاش های دکتر ابوصالح شریفی در دوران تصدی پست ریاست مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر تقدیر و تشکر کرد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر صدری نژاد - مرکز رشد واحدهای فناور - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 285    ديروز: 1316    اين ماه: 27611    تاکنون : 1512746