مدیر امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر منصوب شد.

کد خبر: 633 تاریخ انتشار: 1398/8/14
دکتر هامون پورمیرزاآقا از سوی دکترعلیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به سمت مدیر پژوهشی این واحد دانشگاهی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، در حکمی از سوی دکترعلیرضا یکرنگی رئیس واحد رامسر، دکتر هامون پورمیرزاآقا استادیار و عضو هیئت علمی گروه مکانیک این واحد دانشگاهی به سمت مدیر پژوهشی منصوب شد.

در حکم دکتر پورمیرزاآقا آمده است: بنا به پیشنهاد معاون علمی واحد به موجب این حکم به مدت یکسال به سمت مدیر امور پژوهشی واحد رامسر منصوب می شوید. امید است با توکل به خداوند سبحان و با رعایت امانت داری، صداقت کاری و قانون مداری در پیشبرد اهداف دانشگاه آزاد اسلامی سربلند و پیروز باشید.

دکتر پورمیرزاآقا پیش از این ریاست باشگاه پژوهشگران جوان، رئیس اداره پژوهش و مدیر گروه رشته های مکانیک، مهندسی پزشکی و مهندسی هوافضا را در کارنامه فعالیت های اجرایی خود دارد

برچسب‌ها : دکتر پورمیزاآقا - مدیر امور پژوهشی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 238    ديروز: 1316    اين ماه: 27564    تاکنون : 1512699