با معرفی فرماندار رامسر کارگزار توسعه اقتصاد و اشتغال این شهرستان منصوب شد.

کد خبر: 632 تاریخ انتشار: 1398/8/12
دکتر ابوصالح شریفی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از سوی رئیس دبیرخانه شورای عالی اشتغال کشور به سمت کارگزار توسعه اقتصاد و اشتغال شهرستان رامسر منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دکتر اسکندری رئیس دبیرخانه شورای عالی اشتغال کشور، دکتر ابوصالح شریفی عضو هیأت علمی گروه کامپیوتر این واحد دانشگاهی را با توجه به سابقه در حوزه اشتغال و کارآفرینی و  مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان کارگزار توسعه اقتصاد و اشتغال شهرستان رامسرمنصوب کرد.

برچسب‌ها : دکتر شریفی - کارگزار اقتصادی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 273    ديروز: 1316    اين ماه: 27599    تاکنون : 1512734