با حکم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران؛ کارشناس تئاتر شورای ارزشیابی و نظارت رامسر منصوب شد

کد خبر: 630 تاریخ انتشار: 1398/8/1
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران طی حکمی « سعید آهنگران مقدم » مدیر گروه و عضو هیأت علمی گروه سینما ، عکاسی و ارتباط تصویری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر را به سمت کارشناس تئاتر در شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش شهرستان رامسر منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر عباس زارع در این حکم با اشاره به تجربه و سابقه دانشگاهی سعید آهنگران مقدم در حوزه سینما و تئاتر اظهار امیدواری کرد وی با درایت و دوراندیشی و استفاده از تجربه و ایده های خلاقانه سایر همکاران در جهت پویایی بیشتر تئاتر در شهرستان رامسر تلاش کند.

برچسب‌ها : سعید آهنگران مقدم - کارشناس ارزشیابی تئاتر - مدیر گروه - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 262    ديروز: 1316    اين ماه: 27588    تاکنون : 1512723