رئیس واحد رامسر: ما باید دانشجویی تربیت کنیم که علم و ایمان را در کنار هم داشته باشد

کد خبر: 629 تاریخ انتشار: 1398/7/23
نخستین نشست اعضای هیأت علمی و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در سال 98 با هدف هماهنگی بیشتر فعالیت های آموزشی، پژوهشی و اداری با حضور رئیس و معاونان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ، دکتر علیرضا یکرنگی در این نشست ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام اربعین حسینی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از نظر فرهنگی و اجتماعی جایگاه ویژه ای در جامعه دارد. ما باید بتوانیم در کنار علم آموزی، ایمان را هم به دانشجویان بیاموزیم. گسترش مرزهای علم و دانش یکی دیگر از وظایف سازمانی ما بوده و اینکه بتوانیم افرادی را در آینده تحویل جامعه نماییم که از لحاظ فرهنگی، اجتماعی و اعتقادی تاثیرگذار باشند. و با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب در گام دوم انقلاب به امید و نگاه خوش بینانه به آینده باید این مسئله امید صادق و متکی به واقعیتها را در نظر داشته باشیم و با قوت به سمت آینده بهتر پیش برویم.دنیا در برابر جوان ایرانی پایداری ایرانی و ابتکار ایرانی در بسیاری از عرصه ها با نگاه تکریم می نگرد. باید قدر خود را بدانیم

رییس واحد رامسر با ارائه گزارشی از وضعیت کنونی دانشگاه گفت: «خوشبختانه در سال تحصیلی جدید توانستیم نسبت به سال گذشته ، رشد حدود 50 درصدی در جذب دانشجو داشته باشیم و این بی شک بدون تلاش و همکاری استادان و اعضای هیأت علمی میسر نمی شد و از طرفی توانستیم با یک سری برنامه ریزی بسیاری از دغدغه‌های کارکنان و اعضای هیئت علمی را مرتفع ساخته تا استادان بتوانند بدون هرگونه دغدغه سر کلاس ها حاضر شده و به وظیفه اصلی خود که تعلیم و تربیت دانشجویان است همت گمارند».
یکرنگی تصریح کرد: یکی از راه های اصلی جذب دانشجو رعایت حفظ احترام و تکریم ارباب رجوع است و ما باید تلاش کنیم در کنار وقت و هزینه ای که دانشجوی مشتاق علم در دوران تحصیل صرف می کند تاحد امکان با حضور به موقع سر کلاس و تدریس مناسب او را به نتیجه مطلوب خود برسانیم. وی تسریع کرد بدون همکاری و همفکری کلیه اعضای هیات علمی و کارکنان رسیدن به اهداف دانشگاه میسر نیست. با توجه به شرایط خاص دانشگاه هیچ عذر و بهانه ای از هیچ کس برای منزوی ماندن و کنار کشیدن از مسائل قابل قبول نیست ما دست اتحاد و کمک و همدلی به سوی همه همکاران دراز می کنیم.

در ادامه هر کدام از معاونین علمی، اداری و مالی و پژوهشی به ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در حوزه خود پرداختند و این نشست با بحث و تبادل و نظر بین شرکت کنندگان و پرسش و پاسخ به پایان رسید.

برچسب‌ها : استادان - اعضای هیأت علمی - نشست صمیمی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 254    ديروز: 1316    اين ماه: 27580    تاکنون : 1512715