آیین بدرقه کاروان اربعین حسینی در دانشگاه آزاد اسلامی رامسر برگزار شد

کد خبر: 627 تاریخ انتشار: 1398/7/17
کاروان پیاده روی اربعین حسینی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در کنار گلزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی بدرقه شدند.

به گزارش روابط عمومی، در آستانه اربعین حسینی (ع) و موسم حرکت عاشقان و زائران اباعبدالله‌الحسین (ع) به سمت سرزمین کربلا، آیین بدرقه کاروان پیاده روی اربعین حسینی دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با حضور رییس دانشگاه، معاون علمی، معاون دانشجویی و فرهنگی و رئیس بسیج دانشجویی شهرستان رامسر در جوارگلزار دو شهید گمنام، پس از زیارت، ادای احترام و تجدید بیعت با آرمانهای مقدس شهدا برگزار شد. در این مراسم به زائرین بسته فرهنگی اهدا شد.

برچسب‌ها : اربعین - پیاده روی - کاروان

آمار بازدید       امروز: 1327    ديروز: 1294    اين ماه: 31014    تاکنون : 1555738