انتصاب مدیرگروه حسابداری و حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 626 تاریخ انتشار: 1398/7/15
دکتر علیرضا یکرنگی در حکمی مدیرگروه کارشناسی و کارشناسی ارشد حسابداری، مدیریت، حقوق و گردشگری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی ، دکتر علیرضا یکرنگی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در حکمی دکتر سیده لیلا حسینی طبقدهی را به سمت مدیر گروه کارشناسی و کارشناسی ارشد حسابداری، مدیریت، حقوق و گردشگری به مدت یک سال منصوب کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این حکم تاکید نموده، امید است باحضور کامل و کافی در انجام امور محوله و تلاش در جهت افزایش دانشجو، اجرای دقیق آیین نامه های آموزشی و پژوهشی و با اتکال به خداوند متعال در جهت پیشبرد اهداف مقدس دانشگاه آزاد اسلامی موفق باشید.

حسینی طبقدهی دارای مدرک دکترای تخصصی مدیریت برنامه ریزی و استادیار پایه 6 واحد رامسر، رئیس انجمن تعاونگران استان مازندران و مشاور تحصیلی دانشگاه ها را در کارنامه اجرایی خود دارد.

برچسب‌ها : حقوق - سیده لیلا حسینی طبقدهی - گردشگری - مدیر گروه

آمار بازدید       امروز: 1344    ديروز: 1294    اين ماه: 31031    تاکنون : 1555755