قهرمانی تنکابن درمسابقات والیبال دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

کد خبر: 624 تاریخ انتشار: 1398/7/11
مسابقات والیبال قهرمانی کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در سال 1398 در بخش برادران با حضور جلال لطیف زاده مربی اسبق تیم ملی والیبال نوجوانان ایران و مربی تیم والیبال نفت تهران و عباس رحیمی مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به میزبانی واحد رامسر و با قهرمانی تیم تنکابن پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، جعفر لطیف زاده سرپرست فنی مسابقات گفت: این دوره از مسابقات با حضور 8 تیم از واحدهای رامسر، تنکابن، چالوس، نور، آمل، بابل،قائم شهر و ساری برگزار شد.

سرپرست فنی مسابقات افزود: مسابقات به مدت 3 روز به میزبانی واحد رامسر در مجموعه ورزشی شهید چمران و در دو گروه 4 تیمی بصورت دوره‌ای برگزار شد و پس از انجام 15 بازی تیم‌های تنکابن، ساری، قائم شهر و آمل به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرده که از این ۴ تیم، واحدهای دانشگاهی تنکابن و قائم شهر به فینال مسابقات راه یافتند.

لطیف زاده پیشکسوت و داور بین المللی والیبال تصریح کرد: در بازی پایانی تیم واحد تنکابن با غلبه بر تیم حریف به قهرمانی این دوره از مسابقات والیبال کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران دست یافت، تیم قائم شهر دوم و واحدهای ساری و آمل به طور مشترک به مقام سوم رسیدند.

برچسب‌ها : استان مازندران - دانشگاه آزاد اسلامی - کارکنان و اعضای هیأت علمی - مسابقات والیبال

آمار بازدید       امروز: 817    ديروز: 1873    اين ماه: 40149    تاکنون : 1477049