افتتاح هنرستان فنی‌و‌حرفه‌ای سما رامسر در اولین روز سال تحصیلی

کد خبر: 622 تاریخ انتشار: 1398/7/1
مسئول راه‌اندازی سما رامسراز شروع به کار هنرستان فنی و حرفه ای سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر خبر داد.

مسئول راه‌اندازی سما رامسر از شروع به کار هنرستان فنی و حرفه ای سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر خبر داد.

دکتر بهنام محتشم خانی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهار کرد:همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در سراسر کشور، پس از انجام هماهنگی‌های لازم هنرستان فنی و حرفه ای سما در پایه دهم با چهار رشته رسما کار خود را آغاز نمود.

دکتر علیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در نشستی که با حضور دانش آموزان و والدین این عزیزان در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد ضمن تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید و گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: آموزش ها در مدارس تا کنون بیشتر بصورت نظری بوده ولی نیاز امروز کشور به گونه ای است که از پایه به دانش آموزان آموزش های علمی، فنی و عملی داده شود.

رئیس واحد رامسر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در کنار هنرستان سما بوده و  امکان استفاده از فضاهای آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه برای دانش‌آموزان فراهم شده است.

یکرنگی در ادامه تصریح کرد: در تلاشیم با تأمین برنامه های درسی مناسب، استفاده از استادان دانشگاهی و معلمان باتجربه و فرهیخته، بهره‌مندی از فضای استاندارد آموزشی و کارگاه‌های مجهز در هنرستان سما بهترین و مطلوبترین خدمات را به دانش آموزان ارائه دهیم.

برچسب‌ها : افتتاح سما - دکتر یکرنگی - هرستان سما

آمار بازدید       امروز: 786    ديروز: 1873    اين ماه: 40118    تاکنون : 1477018