عزاداری دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در سوگ سالار شهیدان

کد خبر: 619 تاریخ انتشار: 1398/6/18
استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در دهه اول محرم با قرائت دعای پرفیض زیارت عاشورا وبرگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین‌ (ع) و یاران باوفایش به سوگ نشستند.

استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در دهه اول محرم با  قرائت دعای پرفیض زیارت عاشورا وبرگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین‌ (ع) و یاران باوفایش به سوگ نشستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با دهه اول ماه محرم، مراسم عزاداری و سوگواری سالار شهیدان امام حسین(ع) به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، بسیج اساتید و کارکنان و با حضور هیأت رئیسه، استادان، کارمندان و دانشجویان در نمازخانه این واحد دانشگاهی برگزار شد.

این مراسم با قرائت هرروزه زیارت پرفیض عاشورا، مراسم سینه‌زنی، مداحی و مرثیه‌سرایی توسط مداح اهل بیت محمدرضا علیپورهمراه بود. سیاه‌پوش کردن نمازخانه ، راهرو و محوطه دانشگاه ازجمله برنامه‌های انجام‌شده در این ایام بوده است.

برچسب‌ها : ایام محرم - زیارت عاشورا - سوگواری - عزاداری - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 384    ديروز: 1510    اين ماه: 43120    تاکنون : 1429844