بررسی ظرفیت‌های گردشگری و نحوه تعامل و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با اداره میراث فرهنگی رامسر

کد خبر: 617 تاریخ انتشار: 1398/6/13
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان رامسرگفت: با تصویب رشته گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر تعامل و همکاری‌های این اداره با دانشگاه قطعا بیشتر خواهد شد.

رئیس  اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان رامسرگفت: با تصویب رشته گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر تعامل و همکاری‌های این اداره با دانشگاه قطعا بیشتر خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر یکرنگی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در دیدار با مهندس سحرخیز سرپرست اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری رامسر گفت: صنعت گردشگری در کشورهای در حال توسعه به عنوان یکی از منابع اصلی درآمدهای غیر نفتی محسوب می گردد.با توسعه فعالیت‌های گردشگری زمینه برای ایجاد اشتغال و حفظ آیین‌ها و آداب و رسوم سنتی فراهم شده و این امر برای شهرهای توریستی مثل رامسر بسیار مفید خواهد بود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر خاطر نشان کرد: این دانشگاه آمادگی لازم جهت همکاری با اداره میراث فرهنگی ؛صنایع دستی و گردشگری در زمینه های پژوهشی و برگزاری سمینارها و کارگاه های آموزشی مرتبط را دارد.

یکرنگی در ادامه گفت: امیدواریم بتوانیم از حضور مدیر توانمندی همچون شما در راس اداره میراث فرهنگی شهرستان رامسر  در معرفی رشته گردشگری در سطح شهرستان و استان  و جذب دانشجو در این رشته و همچنین راهنمایی دانشجویان به سمت علمی و عملی کردن رشته گردشگری در این شهرستان بهره مند شویم.

سرپرست اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری رامسر در ادامه ضمن ابراز خرسندی از تصویب رشته گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت:  با تصویب رشته گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر تعامل و همکاری‌های این اداره با دانشگاه قطعا بیشتر خواهد شد.

وی افزود: دانشجویان می توانند در انجام پروژه های درسی از ظرفیت های موجود در روستاها و بناهای تاریخی اطراف شهر رامسر و همچنین بنای تاریخی کاخ موزه که مورد پسند و علاقه توریست  های خارجی می باشد استفاده نمایند.

مهندس سحرخیز همچنین در مورد رشته باستان شناسی گفت : متاسفانه رشته باستان شناسی در چند سال اخیر مورد استقبال قرار نگرفته و به نوعی منسوخ شده و ما می توانیم با همکاری یکدیگر این رشته را مجددا احیا کنیم.

برچسب‌ها : دکتر یکرنگی - صنایع دستی - گردشگری - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 492    ديروز: 1510    اين ماه: 43228    تاکنون : 1429952