دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رامسر با فرماندهی انتظامی

کد خبر: 614 تاریخ انتشار: 1398/6/6
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رامسر با حضور در محل کار سرهنگ قیصری فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رامسر از تلاش‌های شبانه‌روزی نیروی انتظامی در تامین امنیت جامعه قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دیدار كه در دفتر كار فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رامسر برگزار شد، دکتر علیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن قدردانی از اقدامات مفید و مؤثر نیروی انتظامی به عنوان حافظان نظم و امنیت شهرستان، بر تعامل و هم‌افزایی مشترك میان نیروی انتظامی و دانشگاه تأكید نمود و اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی رامسر به لحاظ ظرفیت اعضای هیأت علمی، فضای آموزشی، امکانات و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی به عنوان بزرگترین واحد آکادمیک در شهرستان رامسر در حال فعالیت بوده و نقش مهمی در آموزش خانواده و ایجاد آرامش روانی و هدایت جامعه دارد بنابراین، این واحد دانشگاهی می تواند با تعامل با نیروی انتظامی، به ایجاد امنیت کمک شایانی داشته باشد.
رئیس دانشگاه آزاد رامسر افزود: دانشگاه آزاداسلامی واحد رامسرآمادگی دارد با توجه به ظرفیت ها وپتانسیل های موجود در زمینه فعالیت های علمی،آموزشی ،پژوهشی،فرهنگی و با توجه به نیازهای شهرستان همکاری های لازم را با نیروی انتظامی داشته باشد.
سرهنگ قیصری فرمانده انتظامی رامسر با قدردانی از تعامل سازنده و ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی با نیروی انتظامی و تبریک فرارسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: ناجا آمادگی دارد با حمایت از طرح های پژوهشی و پایان نامه های کارشناسی ارشد بستر تعامل با دانشگاه را به حوزه‌های پژوهشی و تحقیقاتی گسترش داده و زمینه بهره‌برداری اعضای هیات علمی و دانشجویان را از حمایت‌های مالی و معنوی ناجا فراهم کند.
وی افزود:  امروزه پليسي در جامعه اسلامي ايران موفق خواهد بود که با مراكز علمي و دانش بنيان تعامل و ارتباط علمي برقرار كند. دانشگاه ها برای نيروي انتظامي پشتوانه علمي خوبی محسوب مي شوند و فراگيري دانش تحقيق و پژوهش در حوزه نظم و امنيت، موجب ارائه خدمات بهتر به مردم می گردد.

برچسب‌ها : امنیت - دیدار - فرماندهی انتظامی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 407    ديروز: 1510    اين ماه: 43143    تاکنون : 1429867