فرمانده سپاه رامسر : راه اندازی رشته های جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر اتفاق خوب و پسندیده ای برای شهرستان خواهد بود.

کد خبر: 613 تاریخ انتشار: 1398/6/5
رئیس و هیئت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با سرهنگ خمسیه فرمانده سپاه مقاومت شهرستان رامسر دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیرضا یکرنگی ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دولت و روزکارمند و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: جایگاه سپاه پاسداران پس از پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین در طول دوران دفاع مقدس و حال بر کسی پوشیده نیست و شایسته تقدیر است و به حق بیشترین خدمت را در این مدت نهاد سپاه به میهن اسلامی داشته و امنیت همه جانبه موجود در کشور در سایه وجود نیروهای نظامی و انتظامی به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده و همه ما امنیت موجود در جامعه مدیون حضور با صلابت این عزیزان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر افزود: یکی از ویژگی های مهم دانشگاه آزاد اسلامی این است که یک دانشگاه علمی و پژوهشی باشد و ماهم سعی می کنیم برای اعتلای بهتر کشورعزیزمان ایران در کنار پژوهش و علم آموزی دانشگاهی بسازیم که در وحله اول در تراز انقلاب اسلامی باشد.

دکتر یکرنگی با اشاره به برگزاری برنامه‌های فرهنگی مشترک دانشگاه و مجموعه بسیج و سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با تمام توان در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد و همیشه در کنار دستگاه‌های اجرایی بوده است.

در ادامه این دیدار فرمانده سپاه پاسداران شهرستان رامسر گفت: مسئله علم و پژوهش یکی از مولفه های قدرت در کشورهای دنیا به خصوص کشور ایران است و اهمیت این موضوع تا جایی است که نقدر آ مقام معظم رهبری در بحث گام دوم انقلاب به اولین نکته ای که اشاره می کنند همین بحث علم و پژوهش می باشد.

سرهنگ پاسدار خمسیه افزود:رویکرد جدید مجموعه سپاه به سمت و سوی بسیج سازندگی، پایگاه های علمی، راه اندازی مراکز علمی پژوهشی و بحث دانش بنیان است و اگر ما بتوانیم این فضا را با هم هماهنگ نموده و انسجام خوبی را شکل دهیم قطعا در آینده اتفاقات خوبی در پیش رو خواهیم داشت.

وی گفت: اضافه شدن رشته های جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با توجه به ظرفیت و نیاز این شهرستان می تواند اتفاق بسیار خوب و پسندیده ای برای جوانان باشد و با توجه به موقعیت توریستی شهر رامسر، راه اندازی رشته گردشگری در این واحد دانشگاهی کمک بسیار زیادی به مجموعه شهرستان خواهد نمود.

سرهنگ پاسدار خمسیه با اشاره به ظرفیت علمی استادان در دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد :امیدواریم در آینده بتوانیم در راستای همکاری بیشتر در کارگروه های تخصصی علمی پژوهشی و مرکز رشد که یک مرکز مستقل در سپاه پاسداران می باشد از ظرفیت های علمی استادان و اعضای هیأت علمی در دانشگاه استفاده نماییم.

برچسب‌ها : دیدار - راه اندازی رشته جدید - فرمانده سپاه - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 461    ديروز: 1510    اين ماه: 43197    تاکنون : 1429921