مرکز مشاوره و هدایت تحصیلی در رامسر راه‌اندازی شد .

کد خبر: 610 تاریخ انتشار: 1398/6/2
همزمان با ثبت‌نام کاردانی و کارشناسی بدون آزمون(بر اساس سوابق تحصیلی)، به‌منظورارائه خدمات مشاوره تحصیلی به داوطلبان واجد شرایط ثبت‌نام در دانشگاه، دفتر مشاوره و هدایت تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این واحد راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده خدمات مشاوره و راهنمایی داوطلبان ورود به دانشگاه، بصورت رایگان توسط مدیران گروه و اعضای هیأت علمی این واحد دانشگاهی ارائه خواهد شد.

مرکز مشاوره و هدایت تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی رامسر در محل ورودی ساختمان آموزشی این دانشگاه راه‌اندازی شده و از روز شنبه دوم شهریورماه در ساعات اداری پاسخگوی نیاز مراجعه کنندگان است.

گفتنی است راهنمایی انتخاب رشته دانش آموزان پایه دهم جهت ادامه تحصیل در هنرستان فنی و حرفه ای سما نیز بصورت رایگان توسط کادری مجرب ارائه می شود.

برچسب‌ها : انتخاب رشته - مرکز مشاوره - هدایت تحصیلی

آمار بازدید       امروز: 1027    ديروز: 1366    اين ماه: 15706    تاکنون : 2149533