سه رشته جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر تصویب شد .

کد خبر: 609 تاریخ انتشار: 1398/6/2
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از تصویب سه رشته در مقطع کارشناسی پیوسته در این واحد دانشگاهی خبر داد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از تصویب سه رشته در مقطع کارشناسی پیوسته در این واحد دانشگاهی خبر داد.

علیرضا یکرنگی گفت: با تلاش‌های صورت ‌گرفته مجوز راه‌‌اندازی سه رشته حقوق، ارتباط تصویری(گرافیک) و گردشگری در مقطع کارشناسی پیوسته از سوی شورای گسترش دانشگاه آزاد اسلامی تصویب و ابلاغ شد .

سرپرست واحد رامسر درباره تصویب رشته‌های جدید در این واحد دانشگاهی افزود: با پیگیری‌های انجام شده و با توجه به پتانسیل این واحد دانشگاهی در بهره‌مندی از کادر هیأت علمی توانمند و برخورداری از امکانات مناسب، سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پس از تصویب سه رشته جدید در مقطع کارشناسی پیوسته، با پذیرش دانشجو در نیمسال اول تحصیلی 99-98 در این واحد دانشگاهی موافقت کرد.

وی گفت: همه داوطلبان ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر می‌توانند با مراجعه به سایت معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس الکترونیکی azmoon.iau.ac.ir مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

برچسب‌ها : ارتباط تصویری - تصویب رشته - حقوق - گردشگری - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 939    ديروز: 1873    اين ماه: 40271    تاکنون : 1477171