برگزاری کارگاه آموزشی حجاب و عفاف در واحد رامسر

کد خبر: 607 تاریخ انتشار: 1398/5/16
کارگاه آموزشی حجاب و عفاف و راهکارهای گسترش آن در جامعه توسط دفتر توانمندسازی و آموزش های کاربردی و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ویژه کارکنان به مدت دو روز در این واحد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیرضا یکرنگی رئیس واحد رامسر در ابتدای این کارگاه ضمن تقدیر و قدردانی از زحمات همه همکاران گفت: مسئله فرهنگی، بخصوص حجاب از اصلی‌ترین و مهم‌ترین امورات جاری در دانشگاه آزاد اسلامی بوده و باید برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در بین دانشجویان، استادان و کارکنان تلاش بیشتری نماییم.

وی افزود: در جامعه اسلامی حفظ حجاب و عفاف کمک بسیار بزرگی در تحکیم خانواده و تقویت فرهنگ معنوی می‌کند و برای فرهنگ‌سازی این مسئله مهم باید توجه ویژه‌ای به باورهای دینی و اسلامی گردد.

حجت الاسلام دکتر علی راستگو مدرس این کارگاه، در خصوص تاریخچه، مفهوم شناسی، فلسفه و مبانی عفاف و حجاب، راه های نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب، بررسی علل بی حجابی و نقش تاثیرگذار خانواده در ترویج فرهنگ حجاب نکاتی را برای حاضرین در جلسه بیان نمود .

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد رامسر در پایان گفت: با توجه به دستورالعمل‌های آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی، باید استادان، کارکنان و دانشجویانی از هر لحاظ نمونه باشند.

برچسب‌ها : حجت الاسلام راستگو - دفتر توانمند سازی - کارگاه آموزشی - معاونت دانشجویی

آمار بازدید       امروز: 303    ديروز: 1316    اين ماه: 27629    تاکنون : 1512764