نشست صمیمی و هم اندیشی پژوهشی در واحد رامسر برگزار شد.

کد خبر: 601 تاریخ انتشار: 1398/5/2
نشست صمیمی و هم اندیشی دکتر غفاری معاون پژوهشی و رییس شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با هدف بررسی مشکلات و معضلات پژوهشی و ارائه راهکارهای لازم جهت توانمند سازی و افزایش فعالیت در حوزه پژوهش در واحد رامسر برگزار شد.

دکترغفاری در این نشست گفت: از نظر ما پژوهش به عنوان بازوی سمت راست آموزش محسوب شده و هدف اصلی ما از انجام کارهای پژوهشی راه اندازی یک کسب وکار علمی می باشد.

رئیس شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران  در ادامه افزود: اولین مبحث مهم پژوهشی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر باید در نظر گرفته شود بحث برگزاری همایش های مستمر در حوزه گردشگری و سلامت با توجه به موقعیت جغرافیایی و جذب توریست شهرستان است مبحث دوم راه اندازی مجلات در رشته های خاص واحد از جمله رشته GIS و نقشه برداری ، مهندسی پزشکی، سینما و کارگردانی و ....و در آخر بحث طرح های پژوهشی و برون سازمانی است که در واحد رامسر با توجه به فعال بودن رشته های عمران و معماری و پتانسیل اعضای هیأت علمی در این رشته ها می توان با شهرداری شهر رامسر و شهرستان های اطراف همکاری بسیار خوبی در طرح سازمانی از جمله طرح ممیزی و توسعه استراتژیک شهری  برقرار شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در ادامه ضمن خوش آمد گویی به دکتر غفاری و هیأت همراه گفت: ما در کشور در زمینه پژوهش پیشرفت چشمگیری به خصوص در زمینه هسته ای داشته ایم وامیدواریم در آینده بتوانیم با ارائه طرح های دانش بنیان و انجام کارهای پژوهشی در سطح ملی در تحقق شعار سال که رونق تولید ملی است سهیم باشیم.

دکتر یکرنگی تصریح کرد: درجامعه دانشگاهی اگر در کنار آموزش ، فعالیت پژوهشی نباشد پویایی و نشاط آن کار آموزشی از بین خواهد رفت.

برچسب‌ها : استان مازندران - پژوهش و فناوری - دکتر غفاری - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 289    ديروز: 1218    اين ماه: 3539    تاکنون : 1390263