دیدار رئیس جدید اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری رامسر با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 600 تاریخ انتشار: 1398/5/2
رئیس جدید اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری رامسر با دکتر یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر دیدار و گفتگو کرد.

نادر سحرخیز رئیس جدید اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رامسر با دکتر یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر دیدار  و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ابتدای این نشست دکتر یکرنگی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن خیرمقدم، آمادگی این واحد دانشگاهی را در خصوص همکاری همه جانبه جهت ارتقاء فعالیت های گردشگری در رامسر اعلام کرد.

وی گفت: همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منجر به پویایی بیشتر و ارتقا سطح کیفی فعالیت های دانشجویان و اعضا هیأت علمی دانشگاه در رشته های عمران و معماری خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر،دانشجویان را یکی از ظرفیت های خوب برای همکاری با سازمان میراث فرهنگی دانست و خاطر نشان کرد مشارکت دانشجویان در معرفی آثار تاریخی و فرهنگی رامسر ضمن دانش افزایی برای آنان می تواند در آشنایی گردشگران با جاذبه های گردشگری بسیار موثر باشد.

رئیس جدید اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی شهرستان رامسراین دیدار را ایجاد فرصتی برای تبادل نظر و انعقاد تفاهم نامه همکاری دانست و افزود: ارتباط با دانشگاه و بهره گیری از ظرفیت های استادان و دانشجویان از اهداف اصلی ما بوده و باتوجه به توانمندی های موجود،می توانیم با آماده سازی بستری مناسب ارتباطات بین دانشگاه و سازمان  میراث فرهنگی را گسترده تر نماییم.

نادر سحرخیر در ادامه افزود: رامسر به دلیل دارا بودن جاذبه های گردشگری به عنوان یک قطب گردشگری در زمینه جذب توریست در کشور به شمار می رود و از طرفی فعال بودن رشته هایی مانند معماری و عمران در مقطع مختلف تحصیلی در دانشگاه آزاد رامسر می تواند زمینه ساز همکاری بسیار خوبی در موضوعات پایان نامه دانشجویان گردد.

برچسب‌ها : اداره میراث فرهنگی - دکتر یکرنگی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 360    ديروز: 1218    اين ماه: 3610    تاکنون : 1390334