دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در 9 رشته کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد

کد خبر: 599 تاریخ انتشار: 1398/4/31
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر اعلام کرد: همزمان با آغاز انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد در سراسر کشور، این واحد دانشگاهی در9 رشته، دانشجوی کارشناسی ارشد می‌پذیرد.

دکتر علیرضا یکرنگی درخصوص  پذیرش دانشجو در در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر گفت: با توجه به آغاز انتخاب رشته در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، زمینه‌های لازم برای جذب دانشجو در 9 رشته کارشناسی ارشد در واحد رامسر فراهم شده است.

رئیس واحد رامسر افزود: انتخاب رشته  از چهارشنبه ۲۶ تیرماه آغاز شده و تا روز شنبه ۵ مرداد ماه ادامه خواهد داشت. آن‌دسته از پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد که مجاز به انتخاب رشته در واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی هستند، می‌توانند با مراجعه به آدرس www.azmoon.iau.ac.ir و مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد ، رشته های موجود در واحد رامسر را انتخاب کنند.

یکرنگی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مجتمع‌های عالی آموزشی در شهرستان رامسر و با برخورداری از امکانات مناسب در حوزه‌های مختلف آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، ورزشی و رفاهی شرایط مناسبی را برای پذیرفته‌شدگان در مهر 98  از جمله برگزاری کلاس‌های در آخرهفته، تقسیط شهریه در طول ترم و تسهیلات وام بلندمدت از طریق صندوق رفاه دانشجویان مهیا کرده است.

وی تشریح کرد: رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در مقطع کارشناسی ارشد شامل مهندسی عمران – سازه، مهندسی عمران – آب و سازه های هیدرولیکی ، مهنسی نقشه برداری ، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی ارتباط تصویری، مهندسی معماری ، معماری داخلی ، طراحی شهری و حسابرسی است.

برچسب‌ها : انتخاب رشته - پذیرش دانشجو - کارشناسی ارشد - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 611    ديروز: 1024    اين ماه: 37226    تاکنون : 1522361