چاپ مقاله دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- سازه در مجله ای از ناشر اشپرینگر.

کد خبر: 598 تاریخ انتشار: 1398/4/25
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر موفق به چاپ مقاله از پایان‌نامه خود با عنوان تحلیل لرزه ای پل تاریخی خشتی لنگرود در مجله Journal of Building Pathology and Rehabilitation شد.

به گزارش روابط عمومی، مجید پورامینیان مدیرگروه رشته عمران واحد رامسر که در کنار سمیه پوربخشیان به عنوان استاد راهنما با این پایان نامه همکاری داشته است گفت: مهدی محمدحسینی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- سازه واحد رامسر است که موفق به چاپ مقاله مستخرج از پایان نامه خود با عنوان " تحلیل لرزه ای پل تاریخی خشتی لنگرود" در ژورنال Journal of Building Pathology and Rehabilitation از ناشر اشپرینگر گردید. این مجله تخصصی در زمینه حفاظت از سازه های میراث فرهنگی در سومین سال نشر خود می باشد و دارای نمایه های پروکوئست و ورلدکت و گوگل اسکلار وایبسکو و... می باشد.

وی افزود: حسینی پیش از این موفق به چاپ دو مقاله دیگر در کنفرانس های ملی دانشگاه شیراز و تهران شده بود.

پورامینیان گفت: محمدحسینی محقق شاخه حفاظت از سازه های میراث فرهنگی در ادامه تحقیقات خود قصد دارد تا با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی ساهم به تحقیقات محلی خود بر روی سازه های تاریخی ادامه دهد.

مدیر گروه رشته عمران در پایان گفت: پل تاریخی لنگرود بعنوان یک سازه ارزشمند است که در ریسک خرابی قرار دارد و باید تصمیمات مناسبی برای بهسازی و تقویت سازه اتخاذ گردد .

برچسب‌ها : پایان نامه - عمران - مقاله - مهدی محمدحسینی

آمار بازدید       امروز: 316    ديروز: 1218    اين ماه: 3566    تاکنون : 1390290