مدیر امور پژوهشی واحد رامسر منصوب شد.

کد خبر: 595 تاریخ انتشار: 1398/4/15
دکتر ایمان صدری نژاد در حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به سمت مدیر امور پژوهشی این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکترعلیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر بنا به پیشنهاد معاون علمی در حکمی ایمان صدری نژاد عضو هیات علمی تمام وقت گروه عمران را به سمت مدیر امور پژوهشی این واحد دانشگاهی منصوب کرد.

صدری نژاد دارای دکتری عمران - سازه بوده که در کارنامه پژوهشی خود، حضور در4 کنفرانس داخلی و خارجی و ارائه 2 مقاله علمی-پژوهشی و 2 مقاله  ISIرا ثبت کرده است.

دکتر یکرنگی از تلاش‌های دکتر هامون پورمیرزاآقا در زمان تصدی مدیریت پژوهش واحد رامسر قدردانی و تشکر و برای دکتر صدری نژاد آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

برچسب‌ها : دکتر صدری نژاد - مدیر پژوهش - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 182    ديروز: 1959    اين ماه: 41408    تاکنون : 1428132