پذیرش مقاله هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در مجله معتبر بین المللی

کد خبر: 590 تاریخ انتشار: 1398/3/29
مقاله دبیر هم اندیشی و پژوهشگر برتر سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در ژورنال Journal of the Brazilian Society of Mechanical Sciences and Engineering با درجه ISI پذیرفته شد.

مقاله دبیر هم اندیشی و پژوهشگر برتر سال 97  دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در ژورنال Journal of the Brazilian Society of Mechanical Sciences and Engineering با درجه ISI پذیرفته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، مقاله حبیب رمضان نژاد آزاربنی عضو هیئت‌ علمی و استادیار گروه مهندسی مکانیک، هوافضا و مهندسی پزشکی این واحد دانشگاهی در مجله بین المللی Journal of the Brazilian Society of Mechanical Sciences and Engineering  پذیرفته شد. این ژورنال در جایگاه ۵۰ درصد نخست فهرست موضوعی و از سری مجلات springer با نمایه ISI و ضریب اثر IF= 1.627 در زمینه فیزیک است. در این مقاله با عنوان

Chaotic dynamics and primary resonance analysis of a curved carbon nanotube considering influence of thermal and magnetic fields با مدلسازی غیرخطی از رفتار نانولوله های کربنی در محیط مغناطیسی- گرمایی به صورت تحلیلی و عددی به بررسی ارتعاشات آشوبناک و ناپایداری آنها پرداخته شده است. ویژگی­های مغناطیسی نانولوله­ های کربنی زمینه­ های کاربردی وسیعی را برای آنها ایجاد کرده است. حامل­های سیلیکونی، پارچه­ های جاذب میدان الکترومغناطیس، دستگاه­های الکترونیکی مانند ترانزیستورها ، آنتن­های رادیویی  و سیستم­های دارورسانی نانو و بکارگیری نانولوله­ های کربنی به عنوان نانوسنسورها از جمله موارد کاربردهای تجاری-صنعتی نانولوله­ های کربنی هستند.

برچسب‌ها : حبیب رمضان نژاد - مقاله - مهندسی پزشکی

آمار بازدید       امروز: 213    ديروز: 1959    اين ماه: 41439    تاکنون : 1428163