کد خبر: 587 تاریخ انتشار: 1398/3/18
با هدف هم افزایی و ایجاد زمینه همکاری های مشترک ،رئیس و معاونین دانشکده پرستاری شهرستان رامسر با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر،در این دیدار دکترعلیرضا یکرنگی ضمن اعلام آمادگی همه جانبه برای همکاری مشترک بین دانشگاه های شهرستان گفت: مدیران و روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان رامسر باید مجموعه دانشگاه ها را به عنوان یک خانواده بزرگ در نظر گرفته  و با یک نگاه واحد و کلی در جهت رشد و تعالی سطح کیفی آموزش آن منطقه گام بردارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر افزود: واحد رامسر یک دانشگاه فنی و مهندسی بوده و دارای امکانات و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی مناسبی در شهرستان رامسر می باشد و با توجه به وجود رشته مهندسی پزشکی در این واحد می توانیم همکاری خوبی با دانشکده پرستاری داشته باشیم.

وی در خصوص رشته مهندسی پزشکی گفت:ما تنها دانشگاهی در منطقه هستیم که بیشترین عضو هیأت علمی را در رشته مهندسی مکانیک و مهندسی پزشکی دارد. رشته مهندسی پزشکی از سال 1390 در این واحد راه اندازی شد و از همان سال هم تعداد زیادی دانشجو را در این رشته ثبت نام نمودند که دانشجویان در طی این سال ها توانستند اختراعات جدیدی  در زمینه کمک به بیماران ثبت نمایند.

دکتر عباس شمسعلی نیا در این دیدار گفت: اگر انگیزه باشد کار برای انجام دادن زیاد هست . البته این انگیزه باید بصورت درونی و خودجوش باشد، انگیزه بیرونی زود خاموش می شود.

رئیس دانشکده پرستاری در ادامه افزود: پیشنهاد تشکیل شورای روسای دانشگاه های شهرستان رامسر پیشنهاد خوبی است ولی در حال حاضر همکاری مشترک در بین دانشگاه های شهرستان رامسر در مرحله تئوری بوده و امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک آنرا به مرحله عمل برسانیم.

وی در ادامه افزود: ما می توانیم با فعالیت مجدد در کمیته مشترک آسیب های اجتماعی و اعتیاد در سطح شهرستان، زمینه ساز اجرای برنامه های مشترک پژوهشی و فرهنگی در رامسر باشیم.

برچسب‌ها : برنامه های مشترک - دانشکده پرستاری - دکتر یکرنگی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 365    ديروز: 1218    اين ماه: 3615    تاکنون : 1390339