نشست بصیرتی به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در واحد رامسر

کد خبر: 585 تاریخ انتشار: 1398/3/13
نشست بصیرتی با موضوع تواضع، ساده زیستی و خانواده در سبک زندگی حضرت امام خمینی (ره) با حضور کارکنان ، استادان و دانشجویان در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، حجت الاسلام دکتر علی راستگو در این نشست ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزده خردادگفت: امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران و از شخصیت های بزرگ سیاسی جهان است و گرامیداشت سالگرد ارتحال ایشان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد رامسر در ادامه افزود: امام رحمةالله علیه مظهر صبر و بردباری بودند. كوه مشكلات در دریای دل ایشان، حتی كوچك‌ترین موجی ایجاد نمی‌كرد و سختی‌ها در عزم استوار آن مرد بزرگ خللی به وجود نمی‌آورد

راستگو پس از بیان نکانی در خصوص ویژگی های فردی و رفتاری امام خمینی (ره) در خانواده ، گفت: امام خمینی (ره) در زندگی خویش خانواده محور و عاشق همسر خودشان بودند.

وی ادامه داد: امام خمینی(ره) شخصیت مبارز علمی، فلسفی و عرفانی بودند که در پیمودن مسیر حق و هدایت مردم از هیچ تلاشی فروگذار نکرده و در مسیر صراط مستقیم خود را فانی و فدا می‌کردند.

مراسم غبار روبی، عطر و گل افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزدهم خرداد در این واحد برگزار شد.

برچسب‌ها : امام خمینی (ره) - تواضع - حجت الاسلام راستگو - سبک زندگی امام

آمار بازدید       امروز: 536    ديروز: 1238    اين ماه: 40281    تاکنون : 1289974