آیین خاطره گویی به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر در واحد رامسر

کد خبر: 583 تاریخ انتشار: 1398/3/8
به همت معاونت فرهنگي و بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامي واحد رامسر همزمان با سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر مراسم خاطره گويي با حضور جمعی از دانشجویان، کارکنان و استادان در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به همت معاونت فرهنگي و بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامي واحد رامسر همزمان با سوم خرداد مراسم خاطره گويي سالروز فتح خرمشهر با حضور جمعی از دانشجویان ، کارکنان و استادان در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکترعلیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این مراسم ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت علی (ع) و خیر مقدم به سرهنگ پاسدار فرامرز بشارتی گفت: آزادسازی خرمشهر یكی از اتفاقات نشاط آفرین برای مردم ایران در دوران جنگ بود که به دست رزمندگان جوان اتفاق افتاد. امروزهم این فرزندان جوان هستند که باید آینده کشور را بسازند و کشور باید به آنان اعتماد کند.

وی افزود : در فتح خرمشهر با وجود اینکه دشمن بسیار قوی تر و مجهزتر بود اما تلاش رزمندگان و رشادت های شهیدان سبب شد به این پیروزی مهم دست یابیم.

سرهنگ فرامرز بشارتی يكي از يادگاران دفاع مقدس در این مراسم گفت: سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر توسط رزمندگان در دوران جنگ هشت ساله جنگ تحمیلی، نمادی از خودباوری، عزم و اتحاد ملی مردم ایران در برابر هجمه های دشمنان است.

رزمنده اطلاعات و عملیات دوران دفاع مقدس با بیان اهمیت عملیات بیت المقدس گفت: آزادسازي خرمشهر يكي از مهمترين اهداف عمليات بيت المقدس در جنگ ايران و عراق بود كه پس از 578 روز اشغال در سوم خرداد سال 1361 صورت گرفت که این  عملیات ۳ مرحله داشت و در مجموع 25  روز طول کشید.

وی خاطر نشان کرد: در جریان آزادسازی خرمشهر حدود ۱۹ هزارعراقی به اسارت نیروهای ایرانی درآمدند.

بشارتی در ادامه افزود: پس گرفتن خرمشهر، سبب تغییراتی مانند توازن سیاسی ـ نظامی در جنگ و منطقه خلیج فارس گردید که تماماً به سود ایران بود.

فرمانده گروهان و جانشین فرمانده عملیات در جنگ تحمیلی در پایان تصریح کرد: من درسال 1361 و در سن 18 سالگی به جنگ اعزام شدم و تا پایان در جنگ حضور داشتم و با افتخار می گویم یکی از کسانی هستم که ایران اسلامی را دوست دارم و تا آخرین نفس پای آن ایستاده ام.

در این مراسم همچنین از دانشجویان مجتبی تاش موسی فرزند شهید مدافع حرم شهید مصطفی تاش موسی به عنوان ممتاز فرهنگی و سیده طیبه میری فرزند جانباز میرآقا میری به عنوان ممتاز علمی تجلیل شد.

برچسب‌ها : خرمشهر - فرامرز بشارتی - مراسم خاطره گویی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 506    ديروز: 1238    اين ماه: 40251    تاکنون : 1289944