غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 582 تاریخ انتشار: 1398/3/5
مراسم غبار روبی، عطرو گل افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با حضور دکتر علیرضا یکرنگی رئیس و جمعی از معاونین و مسئولان و کارکنان دانشگاه انجام شد.

مراسم غبار روبی، عطرو گل افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با حضور دکتر علیرضا یکرنگی  رئیس و جمعی از معاونین و مسئولان و کارکنان دانشگاه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با سوم خرداد سالروز آزادی خرمشهر و در آستانه سالروز شهادت مولی متقیان امام علی (ع) مراسم غبارروبی، عطر و گل افشانی مزار شهدای گمنام و جاویدالاثر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با حضور رئیس ، معاونین و اعضای شورای فرهنگی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

برچسب‌ها : شهدای گمنام - عطر افشانی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 752    ديروز: 1443    اين ماه: 31093    تاکنون : 1381739