معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر منصوب شد.

کد خبر: 579 تاریخ انتشار: 1398/2/31
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در دیدار با اعضای هیأت علمی و طی حکمی سید مهدی مهنما عضو هیأت علمی و استادیار گروه مکانیک را به عنوان معاون علمی (آموزشی و پژوهشی ) منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، دکترعلیرضا یکرنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در دیدار با اعضای هیأت علمی این واحد دانشگاهی گفت: یکی از اهداف اصلی من برای پیشبرد اهداف دانشگاه، تعامل بیشتر با استادان و کارکنان است.

یکرنگی افزود: یکی از کارهای مهمی که در آینده نزدیک به آن خواهیم پرداخت تشکیل یک اتاق فکر است که این اتاق فکر از مدیران گروه و اعضای هیآت علمی و کارکنان با تجربه تشکیل می گردد.

وی در پایان این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از همه اعضای هیأت علمی، نظر به موافقت دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر سید مهدی مهنما عضو هیأت علمی و استادیار گروه مکانیک این واحد دانشگاهی را به سمت معاونت علمی (آموزشی و پژوهشی) منصوب کرد.

برچسب‌ها : انتصاب - دکتر سید مهدی مهنما - معاون علمی

آمار بازدید       امروز: 540    ديروز: 1238    اين ماه: 40285    تاکنون : 1289978