در دیدار دو رییس دانشگاه مطرح شد: تشکیل شورای روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان رامسر

کد خبر: 576 تاریخ انتشار: 1398/2/31
با هدف هم افزایی و ایجاد زمینه همکاری های مشترک ،رئیس و معاونین دانشگاه فنی و حرفه ای ملاصدرا رامسر با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر،در این دیدار دکتر علیرضا یکرنگی رئیس این واحد دانشگاهی ضمن خوش آمد گویی و خیر مقدم به مهمانان گفت: ما باید در نگاه کلی مجموعه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی را یکی ببینیم و با افزایش سطح کیفی و عملی آموزش به سمت آینده ای بهتر پیش برویم.

وی در ادامه گفت:دانشگاه آزاد اسلامی ازهیچ گونه همكاري در جهت ارتقاء تعليم و تربيت فرزندان این شهرستان و حتی کشور دريغ نمي كند و ما از همینجا آمادگی کامل خود را برای حمایت و همکاری مشترک با سایر دانشگاه های شهرستان اعلام می کنیم.

یکرنگی تصریح کرد: پیشنهاد تشکیل شورای روسای دانشگاه های شهرستان رامسر که از جانب مهندس رضا سروش مطرح شد پیشنهاد خوبی است و من امیدوارم بتوانیم با برگزاری جلسات مستمر شورای روسای دانشگاه ها باعث رشد و پیشرفت بیشتر دانشگاههای منطقه شویم

بهروز رضا سروش رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای ملاصدرا شهرستان رامسر در ادامه ضمن تبریک انتصاب دکتر یکرنگی گفت: ما باید از ظرفیت و پتانسیل های یکدیگر استفاده کنیم تا بتوانیم بدون صرف هزینه بیشتر  و اشتراک منابع به امکانات هم دسترسی داشته و با همین روش سطح کیفی و عملی آموزش را تا حد بسیار زیادی افزایش دهیم.
رضا سروش در ادامه افزود: دانشگاه ها برای شهرستان رامسر بعنوان یک سرمایه محسوب می شوند و هدف ما ارتقا دانش بدون مرز می باشد.

برچسب‌ها : تشکیل شورا - دانشگاه ملاصدرا - دکتر یکرنگی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 208    ديروز: 1959    اين ماه: 41434    تاکنون : 1428158