بازدید علمی دانشجویان مهندسی عمران واحد رامسر از پروژه در حال ساخت آفرینش

کد خبر: 575 تاریخ انتشار: 1398/2/31
گروهی از دانشجویان رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسراز پروژه در حال ساخت آفرینش رامسر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،در این بازدید دانشجویان درس روش های اجرای ساختمان در رشته مهندسی عمران با راهنمایی دکتر محمدرضا اولیایی، پس از رعایت نکات ایمنی ساختمان با مراحل نصب و اجرای دیوارهای داخلی، نصب پنجره های خارجی، پارتیشن های عایق حرارت، اجرای اسکلت فلزی و مونتاژ پیچی تیرها توسط ایمپکت و ترک متر از نزدیک آشنا شدند.

برج آفرینش رامسر در ۲۶ طبقه و مساحت کلی ۶۲۰۰ مترمربع زیربنا و ۱۷۲ واحد تجاری و مسکونی با سیستم سازه ای قاب خمشی دوگانه در رامسر با پیشرفت فیزیکی 65 درصدی در حال احداث می باشد.

برچسب‌ها : بازدید علمی - برج آفرینش - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 448    ديروز: 1510    اين ماه: 43184    تاکنون : 1429908