با صدور حکمی از سوی رییس دانشگاه آزاد اسلامی رئیس جدید واحد رامسر منصوب و معرفی شد.

کد خبر: 570 تاریخ انتشار: 1398/2/23
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی علیرضا یکرنگی سندی به عنوان رئیس جدید واحد رامسر معرفی و منصوب شد.

دکتر طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی دکتر علیرضا یکرنگی سندی را به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر منصوب کرد.

به گزار ش روابط عمومی دانشگاه، دکتر منصوریان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران ضمن آرزوی قبولی طاعات وعبادات در ماه مبارک رمضان و تقدیر و تشکر از زحمات دکتر خلخالی در دوران تصدی پست ریاست واحد رامسر گفت: خوشحالیم که شخصی از بدنه خود دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر توانست اعتماد کمیته انتصابات در تهران را به خود جلب نماید و به عنوان رییس این واحد دانشگاهی منصوب گردد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران افزود: مسئله ای که از نظر کمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران را تهدید می کند عدم دقت در برنامه ریزی آموزشی است. در واحد رامسر میانگین تراکم کلاس نسبت به ترم گذشته بسیار بهتر شده است. اگر بتوانیم میانگین تراکم کلاس های آموزشی در استان مازندران را بهبود ببخشیم صرفه جوبی مناسبی خواهد شد و ما از دکتر یکرنگی انتظار داریم در کنار کیفیت ، کمیت آموزش را نیز سروسامان دهد.

منصوریان گفت: آینده دانشگاه آزاد اسلامی آینده ای روشن است و اگر این طرح تجمیع که الان در حال پیاده سازی است استمرار داشته باشد و با مشکلی مواجه نشود بدون تردید بخشی از مشکلات مالی بتدریج مرتفع خواهد شد.

دبیر هیآت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در پایان تصریح کرد: در رامسر به دلیل اینکه به عنوان قطب گردشگری کشور به شمار می رود یک ظرفیت بسیار بالایی برای پذیرش دانشجو وجود دارد. در گام اول بحث توسعه رشته ها مطرح است که گسترش رشته ها نیازمند ارتقا همکاران هیأت علمی آن واحد دانشگاهی است بنابراین همه باید برای تحقق این موضوع تلاش کنیم.

دکتر علیرضا یکرنگی سندی استادیار و عضو هیات علمی گروه علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر بوده که پیش از به عنوان معاون علمی با این واحد دانشگاهی همکاری داشت.

برچسب‌ها : دکتر علیرضا یکرنگی سندی - دکتر منصوریان - سرپرست - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 1083    ديروز: 1159    اين ماه: 32575    تاکنون : 1249490