ساعت کاری دانشگاه آزاد اسلامی در ماه مبارک رمضان اعلام شد

کد خبر: 568 تاریخ انتشار: 1398/2/17
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه کاهش ساعت کاری در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۸ را ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مجید مشکینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی طی بخشنامه‌ای، کاهش ساعت کاری در ماه مبارک رمضان سال جاری را به رؤسای استان‌ها، واحدها و مراکز آموزشی و معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی (سما) ابلاغ کرد.

براساس این بخشنامه، ساعت اداری سازمان مرکزی، واحدها و مراکز دانشگاهی از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ تعیین می شود.

چنانچه براساس برنامه‌ریزی قبلی صورت‌گرفته، ساعت برگزاری کلاس‌های درسی و همچنین در ایام مبارک رمضان بعد از ساعت ۱۸ قرار گرفته باشد، فعالیت واحدها و مراکز آموزشی پس از ساعت مذکور بلامانع است.

طبق این بخشنامه؛ با توجه به تنوع آب‌وهوایی و شرایط اقلیمی تصمیم‌گیری درباره چگونگی ساعت کاری کارکنان در این ایام در سایر استان‌ها و واحدهای تابعه برعهده شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مربوطه است.

همچنین هرگونه تصمیم‌گیری احتمالی هیئت محترم دولت درباره تغییر ساعت کاری در ایام مصادف با لیالی قدر در دانشگاه آزاد اسلامی نیز ملاک عمل قرار گرفته و قابل اجراست.

برچسب‌ها : توسعه مدیریت و منابع - دانشگاه آزاد اسلامی - ساغت کاری - مجید مشکینی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 201    ديروز: 1959    اين ماه: 41427    تاکنون : 1428151