کارگاه آموزشی الگوهاي ساختاري و رفتاري اساتید در دانشگاه در واحد رامسر برگزار شد.

کد خبر: 566 تاریخ انتشار: 1398/2/14
همزمان با گرامیداشت مقام استاد شهید مرتضی مطهری و هفته استاد و معلم با همت دفتر توانمند سازی و آموزش های کاربردی واحد رامسر، کارگاه آموزشی با عنوان الگوهاي ساختاري و رفتاري اساتید در دانشگاه ویژه اعضای هیأت علمی در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر حبیب رمضان نژاد مدرس این کارگاه ضمن بیان اهداف کلی نکاتی را در خصوص آسیب هاي ساختاري و آسیب هاي رفتاري درعرصه ي فرهنگ دانشگاه بیان نمود.

وی در ادامه مباحثی در خصوص آشنایی با وظایف سازمانی اعضاء هیات علمی، آسیب هاي ساختاري اساتید و تاثیرات آن در دانشگاه ها و تناسب رفتار و ساختار اعضاء هیات علمی در دانشگاه ها برای شرکت کنندگان ارائه نمود.

رمضان نژاد درخصوص ویژگی های  شخصیتی استاد موفق در دانشگاه هم گفت: حداقل 80 درصد وقت کاری یک استاد باید صرف تدریس، تحقیق، مراکز تحقیقاتی و کنفرانس‌های علمی شود همچنین یک استاد باید تفاوت میان توجیه کردن، تبلیغ کردن و استدلال را بداند و دانشجو و مخاطب از نقد افکار او، احساس امنیت کامل کند.

در پایان هر کدام از استادان حاضر در این کارگاه نقطه نظرات خود را بیان نموده و با هم به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است دکتر حبیب رمضان نژاد عضو هیأت علمی و استادیار رشته مهندسی مکانیک واحد رامسر می باشد که در سال 1397 به عنوان پژوهشگر برتر و استاد نمونه معرفی شد.

برچسب‌ها : الگوهاي ساختاري - شهید مرتضی مطهری - کارگاه آموزشی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 186    ديروز: 1959    اين ماه: 41412    تاکنون : 1428136