ارتقای مرتبه علمی معاون آموزشی پژوهشی واحد رامسر به استادیاری

کد خبر: 565 تاریخ انتشار: 1398/2/14
مرتبه علمی دکتر علیرضا یکرنگی سندی معاون علمی و عضو هیات علمی واحد رامسر با حکم دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به استادیاری ارتقا یافت.

مرتبه علمی دکتر علیرضا یکرنگی سندی معاون علمی و عضو هیات علمی  واحد رامسر با حکم دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به استادیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای مرتبه علمی دکتر علیرضا یکرنگی سندی ، معاون علمی (آموزشی و پژوهشی) و عضو هیات علمی گروه علوم پایه را به استادیاری ابلاغ کرد.

در حکم یکرنگی با توجه به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته فیزیک آمده است: بر اساس تصمیم یکصد و بیست و نهمین نشست مورخ 97/11/09 هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ 23/12/95 به مرتبه استادیاری ارتقا می‌یابید.

امید است در مرتبه جدید نیز با تائیدات خداوند تبارک و تعالی منشا خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های موثرتری بردارد.

برچسب‌ها : استادیاری - دکتر علیرضا یکرنگی - فیزیک

آمار بازدید       امروز: 123    ديروز: 2162    اين ماه: 45562    تاکنون : 1338841