حضور فعال دانشجویان واحد رامسر در یازدهمین کنگره ملی مهندسی عمران

کد خبر: 558 تاریخ انتشار: 1398/2/11
دکتر مجید پورامینیان مدیر گروه رشته عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از حضور فعال دانشجویان مهندسی عمران این واحد دانشگاهی در یازدهمین کنگره ملی مهندسین عمران کشور در دانشگاه شیراز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، مدیر گروه رشته عمران واحد رامسر درخصوص برگزاری یازدهمین کنگره ملی مهندسی عمران گفت: «این کنگره که بزرگترین رویـداد علمی سالانـه مهندسی عمران در سطح کشور می بـاشد، در ادامه مجموعه کنگره هـای مـلّی و بین المللی است که تحت نظارت و راهبرد هیأت امناءِ متشکل از نمایندگان شانزده دانشگاه و پژوهشگاه تراز اوّل کشور به صورت سالیانه  به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار می شود.

وی گفت: «در کنگره امسال نیز که در 10 و 11 اردیبهشت ماه 1398 به میزبانی دانشگاه شیراز در حال برگزاریست دانشجویان رشته مهندسی عمران (فرید قاسمی، سپیده آقاجانی، محمد ارشدی پور،سینا روحی، عاطفه نحوی و رامین خیرجو) با مشارکت فعالانه خود به عنوان ارائه دهنده مقالات علمی حضوری چشمگیر داشتند.

پورامینیان افزود: «ژئوتکنیک، محیط زیست، سازه و زلزلـه، مدیریت منابع آب، ژئودزی و ژئوماتیک، معماری و شهرسازی و .... از محورهای اصلی یازدهمین کنگره ملی مهندسی عمران می باشد که 5 مقاله دانشجویان مهندسی عمران با راهنمایی دکتر سمیه پوربخشیان، دکتر اسماعیل موسی پور و دکتر مجید پورامینیان مورد پذیرش قرار گرفت.

وی در پایان گفت:همزمان با برگزاری این کنگره ، کارگاه های مفیدی در زمینه مهندسی عمران برای شرکت کنندگان برگزار شد که دانشجویان واحد رامسر نیز در این دوره ها حضور یافتند.

برچسب‌ها : دانشگاه شیراز - کنگره ملی عمران - مهندسی عمران - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 493    ديروز: 1510    اين ماه: 43229    تاکنون : 1429953