دانشگاه آزاد اسلامی در دومین روز برگزاری نهمین جشنواره وارش میزبان دانش آموزان شهرستان رامسر بود.

کد خبر: 557 تاریخ انتشار: 1398/2/11
نهمین جشنواره بین المللی فیلم وارش در دومین روز خود در دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دانش آموزان مدارس راهنمایی و دبیرستان شهرستان رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، سعید آهنگران مقدم عضو هیات علمی گروه سینما و گرافیک در کارگاه آموزشی با عنوان "شناخت رشته های هنری در سینما"جشنواره وارش را به دلیل همزمان بودن با هفته مشاغل مغتنم دانست و از  دانش آموزان خواست برای یادگیری و آشنایی بهتر با هنر سینما، در این جشنواره شرکت کنند و فیلم های داخلی  و خارجی را که بهترین شیوه آماده سازی و آموزش این هنر است، از نزدیک تماشا نمایند.

آهنگران مقدم در این کارگاه آموزشی، رشته های هنری در سینما را با تعریفی از استعداد و خلاقیت هنری و ارائه چگونگی و طرز تواناییهای فکری انسان در چهار مرحله حفظ و ضبط کردن مطالب ، یادآوری مطالب، استدلال و تحلیل و خلاقیت برای شرکت کنندگان  تشریح نمود.

با برنامه ریزی و هماهنگی ستاد اجرایی دانشگاهی جشنواره فیلم وارش با مدیران و مشاوران مدارس رضی کاظمی ،فجر و آذرهوش، دانش آموزان مقاطع راهنمایی و متوسطه شهرستان رامسر در دومین روز برگزاری این جشنواره در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر حضور یافتند.

برچسب‌ها : آهنگران مقدم - جشنواره بین المللی وارش - سینما - کارگاه آموزشی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 423    ديروز: 1510    اين ماه: 43159    تاکنون : 1429883