ارتقای مرتبه علمی مدیر گروه مکانیک واحد رامسر به استادیاری

کد خبر: 553 تاریخ انتشار: 1398/2/4
مرتبه علمی دکتر مصطفی ذکریاپورعضو هیات علمی و مدیر گروه مهندسی مکانیک واحد رامسر با حکم دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به استادیاری ارتقا یافت.

مرتبه علمی دکتر مصطفی ذکریاپور عضو هیات علمی و مدیر گروه مهندسی مکانیک واحد رامسر با حکم دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به استادیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای مرتبه علمی دکتر مصطفی ذکریاپور، عضو هیات علمی و مدیر گروه مهندسی مکانیک را به استادیاری ابلاغ کرد.

در حکم ذکریاپور با توجه به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در مهندسی مکانیک آمده است: بر اساس تصمیم یکصد و بیست و نهمین نشست مورخ 97/11/09 هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ 23/12/95 به مرتبه استادیاری ارتقا می‌یابید.

امید است در مرتبه جدید نیز با تائیدات خداوند تبارک و تعالی منشا خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های موثرتری بردارد.

برچسب‌ها : استادیاری - دانشگاه آراد اسلامی - دکتر ذکریاپور - دکتر طهرانچی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 400    ديروز: 1510    اين ماه: 43136    تاکنون : 1429860