شروع ثبت نام رشته های کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون)

کد خبر: 545 تاریخ انتشار: 1398/1/24
شروع ثبت نام رشته های کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

شروع ثبت نام رشته های کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

به گزارش روابط عمومی واحد؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در 17 رشته کارشناسی پیوسته

(مهندسی پزشکی، مهندسی برق،مهندسی نقشه برداری، مهندسی عمران، مهندسی ورزش، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی هوا فضا، مهندسی معماری، مهندسی شهرسازی، معماری داخلی،  مدیریت بازرگانی، حسابداری، مرمت بناهای تاریخی، سینما کارگردانی، عکاسی، ادبیات نمایشی )

بدون آزمون در مقطع کارشناسی پیوسته  و در 13 رشته کاردانی ناپیوسته

(کاردانی حسابداری، کاردان فنی مخابرات، کاردان فنی کارهای عمومی ساختمان،  کاردان فنی برق، کاردانی فنی عمران- بتن ، کاردان فنی کامپیوتر – سیستم های کامپیوتری، نرم افزار کامپیوتر، حفاظت و مرمت آثار تاریخی، معماری، معماری سنتی، هنرهای نمایشی و کاردانی فنی شهرسازی)

دانشجو می پذیرد.

نیمسال اول سال تحصیلی 99-1398

زمان ثبت نام: 26 اسفند 1397 لغایت 6 شهریور 1398

جهت آگاهی و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس www. azmoon. org مراجعه نمایید.

برچسب‌ها : بدون آزمون - ثبت نام - سوابق تحصیلی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 496    ديروز: 785    اين ماه: 5486    تاکنون : 1222401