اردوی مطالعاتی دانش آموزان شهرستان رامسر برای دومین سال متوالی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

کد خبر: 542 تاریخ انتشار: 1397/12/25
اردوی مطالعاتی نوروزی دانش آموزان پایه های دوازدهم و پیش دانشگاهی شهرستان رامسر با حمایت اداره آموزش و پرورش و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این واحد دانشگاهی آغاز شد.

اردوی مطالعاتی نوروزی دانش آموزان پایه های دوازدهم و پیش دانشگاهی  شهرستان رامسر با حمایت اداره آموزش و پرورش و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این واحد دانشگاهی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به منظور آماده سازی دانش آموزان کنکوری برای شرکت در آزمون سراسری سال 98، اردوی مطالعاتی نوروزی دانش آموزان پایه های دوازدهم و پیش دانشگاهی شهرستان رامسر با حضور معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش ، معاون اداری و مالی  و معاون علمی دانشگاه با برگزاری مراسم افتتاحیه در سالن همایش های واحد رامسر آغاز شد.

گفتنی است این اردو از 25 اسفند 1397 لغایت 11 فروردین سال 1398 همه روزه از ساعت 7:30  الی 21:00  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها : اردوی مطالعاتی - دانش آموزان - نوروز 98 - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 119    ديروز: 2162    اين ماه: 45558    تاکنون : 1338837